Köpvillkor

Villkor

I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Det finns ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill handla. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel. Quality Commerce Nordic AB kan ej hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. DHL anlitas för transport av brev och paket och vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp. Genom att beställa i vår webbutik har du godkänt köpvillkor på qualitycommerce.se.

Leveranser

Varorna levereras inom 1 - 4 arbetsdagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att invänta leverans eller annullera din order. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid berörd vara.

Ångerrätt

Du har som privatperson enligt lag om konsumentskydd vid distansavtal, rätt att ångra ett köp. Du måste inom fjorton (14) dagar meddela om du tänker utnyttja ångerrätten och varan måste vara i ursprungsskick. Varorna måste återsändas i obruten förpackning och väl emballerade. Fraktavgifter samt ev. andra avgifter återbetalas ej och köparen står alltid för returfrakt med valfri distributör. Pengar för retur återfår inom 30 dagar från det att vi har varan i retur förutsatt att korrekta bankuppgifter bifogas. Om varan är skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Betalning med Payson  

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Sekretess och skydd av personuppgifter
Alla uppgifter skyddas genom kryptering via SSL.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.