Physicool Rapid Cooling Mist 125 ml

Lindrar effektivt värmevallningar vid bl.a. klimakteriebesvär

Physicool Rapid Cooling Mist - Mini Handbag 35 ml

Lindrar effektivt värmevallningar vid bl.a. klimakteriebesvär

När kvinnor är mellan 45 och 57 år brukar de komma in i klimakteriet, även kallat övergångsåldern. Det som händer under klimakteriet är att mängden av könshormonet östrogen i kroppen minskar tills hormonmängden stannar på en låg nivå där den sen håller sig resten av livet.

Klimakteriet brukar börja något år innan man har sin sista mens, och fortsätter i några år därefter.

En del har mycket besvär under klimakteriet, andra känner sig som vanligt. Så många som 85 procent upplever någon sorts obehag. Det är vanligt med så kallade värmevallningar, plötsliga vågor av hetta med efterföljande svettningar. Man kan också få humörsvängningar och sömnproblem, torra slemhinnor och besvär med urinträngningar.

En fantastisk spray som omedelbart lindrar värmevallningar.

Så snart misten träffar huden börjar den att avdunsta, drar omedelbart ut värmen som dunstar bort. Detta resulterar i en omedelbar kylande effekt och bidrar även till att lindra rodnad.

Värt att notera är att produkten inte lämnar något klibbiga rester efter applicering och kan användas över smink, något som utan tvekan kommer att tilltala! Som en extra fördel, lämnar den huden mjuk och återfuktad.

Cooling Mist kylspray är en revolutionerande kylprodukt för alla kvinnor som drabbats av klimakteriet och söker ett naturligt botemedel mot värmevallningar som alternativ till mer konventionella klimakteriebehandlingar. Misten erbjuder omedelbar, långvarig lindring för att bekämpa obehag av värmevallningar vilket ofta är en av de dominerande symtomen vid klimakteriet.

Spraya bröstet, nacken och handlederna. Värme och rodnad dras omedelbart ut, försiktigt och lugnande minskar den kroppstemperaturen. Applicera Cooling Mist varje gång du känner att en värmevallning är på väg.

Då produkten är hormonfri används den även av många kvinnor med bröstcancer och män med prostatacancer för att lindra biverkningar från medicinering såsom vallningar/svettningar.

"Mycket få produkter kan hantera värmevallningar effektivt, men jag måste säga att Cooling Mist verkligen fungerar och jag rekommenderar den till alla mina klienter ..."

"Så fort misten kommer i kontakt med huden börjar den avdunsta, och drar ut värmen omedelbart. Detta resulterar i en omedelbar kylande effekt och bidrar även till att lindra rodnad."

Deborah Bruce, konsulterande gynekolog vid London Bridge Hospital, council of the British Menopause Society

Tillagd i varukorgen